"KALAU TAKUT DIPUKUL OMBAK, JANGAN BERUMAH DITEPI PANTAI."....pepatah Melayu.

Tuesday, April 12, 2016

Keriangan di Tangkak......Keriangan bermula dengan senyuman bila melihat bunga mawar di laman bunga di rumah kami berkembang. Kecil sahaja tetapi bila berbunga, seronok yang amat sangat.

Bukan Mawar sahaja, bunga Kemboja yang merah     pun berbunga buat kali pertamanya. Widad yang menanam bunga-bunga ini tidak melihatnya kerana ia tiada dengan kami waktu itu.
Esuknya keriangan ini berterusan kerana sambutan yang kami terima oleh ibu-bapa untuk mesyuarat PARENTS SUPPORT GROUP (PSG) di SmarTop amat menggalakan. Selepas sarapan kami mula bersidang jam 9 pagi dengan kata-kata aluan oleh Pengerusi Ahli Lembaga Pengelola, YBhg Dato Safaruddin. Kami sangat puas hati dengan sambutan tahun ini dan sumbangan idea dari ibu-bapa amat memberangsangkan.

Alhamdulilah, kurnian Allah memberi kami semangat yang lebih kuat untuk melaksana program pada tahun 2016 ini. Antara yang istimewa tahun ini ialah kami telah memulakan proses menubuhkan sebuah Koperasi sebagai satu usaha untuk meningkatkan lagi kumpulan Dana bagi Tadika dan Taska kami. Dengan sokongan ibu-bapa juga kami berdoa semoga hasrat kami kesampaian.

Saya rakam di sini foto-foto untuk kenangan.Antara parents yang hadir. Kiri sekali Hjh Nortipah, Ahli Lembaga.


Dato Safaruddin memberi kata aluan.

 
Teacher Muz, memberi penerangan program untuk 2016.


Sebahagian lagi yang hadir.


Seorang Ibu, Puan Ainul. Guru Pendidikan khas dan sanggup memberi nasihat untuk anak-anak yang istimewa.Kenangan semua. Duduk ketiga dari kiri En Dzulkifly.
Pegerusi PSG dilantik untuk 2016.

Ahli Lembaga Pengelola mengucapkan ribuan terima kasih pada semua.
Keriangan yang amat sangat.
Alhamdulilah. Semoga pencapaian tahun ini lebih cemerlang.
Aaminn ya Rabb.

.....

No comments:

Related Posts with Thumbnails